Hvis du gerne vil have en bil, men også friheden til at bytte den ud, når dine behov ændrer sig, så er leasing måske en god mulighed for dig. Kom forbi og lad os tage en snak om dine leasingmuligheder hos os.

Flexleasing
Ved flexleasing betales en andel af afgiftsbeløbet pr. måned i stedet for at betale hele registreringsafgiften på én gang. Med denne form, får du en lavere månedlig ydelse i leasingperioden. Udbetalingen er ligeledes ofte lavere, da bilen handles uden afgift.

Splitleasing / deleleasing 
Ved Splitleasing fordeles leasingydelserne mellem privat -og erhvervskørsel i forhold til det antal kilometer, der køres henholdsvis som privat og erhvervsmæssig kørsel. Dette betyder, at bilen ikke længere er en frynsegode, som stilles gratis til rådighed, og den skal derfor ikke beskattes.

Privatleasing
Når du privatleaser, kender du de månedlige omkostninger, og du har ikke værdi bundet i bilen. 

Du skal derfor ikke spekulere over værditab ved salg af bilen – vi garanterer for scrapværdien.

Når den aftalte leasingperiode er udløbet, leverer du bilen tilbage og kan derefter beslutte, om du ønsker at lease en ny.

Erhvervsleasing
Som virksomhed kan du vælge mellem flere fordelagtige leasingmodeller. Vi sætter dig grundigt ind i vilkårene for de forskellige modeller og rådgiver dig gerne om den model, der passer bedst til din virksomheds økonomi og jeres brug af bilen.

  • Ingen kapitalbinding i bilen og dermed bedre likviditet.
  • Fradrag for leasingydelsen og en del af momsen.
  • Vælg mellem finansiel og operationel leasing, alt efter dit krav til økonomisk risiko. – Vi gennemgår forskellene på de to leasingformer med dig.
  • Du har mulighed for en række fordelagtige tilvalg, f.eks. vejhjælp, forsikring mv.

 

Skbiler Weblogo